Wednesday, January 29, 2014

My Love From Another Star

Posted by Princess Hour at 5:55 PM 0 comments
Uwaaa...windu wehh ngn blog nih...muah2...heheheh...

Post kali ni nak cite pasal keangauan tengok cerita nih..hooked dari ep 1 lagik sampai laaa nih...

Daebak lakonan Ju Ji Hyun dan Kim Soo Hyun...lakonan yang natural dan real buat kan lagi aaa berguling guling tengok kecomelan pairing nih...

Carta no 1 kira nyee cite nih dalam senarai cite yg patut ditengok dan keberangkalian nk tengok semula tu 99%...hahahaha..



paling suka scene mimpi nihh...siyess mmg menyentuh jiwa laa...betul-betul Min Joon ni sayang kat Song Yi..sampai mimpi indah...huhu ye laa jangka dia duduk kat bumi ni hanya tinggal 2 bulan saja

 
     
 
  
 

Banyak scene yang best dalam cite nihh...terbaek laaa script writer cite nih..sbb flow dan plot cite ni tersusun kemas..makin tak sabar nk tunggu next episod...love you writernim, director and actors yang involve cite nih..

antara scene yang besttt:

nak uji min joon..dalam masa 15 saat akan jatuh cinta kat dia...haa amek ko..kihkih


 
 

angau Song Yi lepas kiss..kihkih.
 
 
 
 

part confession dari Song Yi.


 

 

 

Cemburu bila SeMi datang nak jumpe Min Joon...hahaha klakaa Song Yi nih..kihkih

 

 
 

Dia nak tau dari mulut Min Joon lepas dia confess sama ada Min Joon ada feeling tak kat dia..huhu..Terasa kejam sangat statement Min Joon...uwaa!!

 
 
 

 hahah tak bole tahan part frust nih...terbaek laaa lakonan Ju Ji Hyun


 
 
 
 

  
 
 

Nak check Min Joon ok tak since lepas Min Joon accident..comel btol laa Song Yi nih..

 
 

 
 

sedihhh gileee part nih...berattt hati Min Joon nk luahkann betapa dia sangat sayang Song Yi

 
 
 

Min Joon hanya luahkan pada lawyer Jang je...betapa dia suka kann Song Yi..huhuhu

 
 
 

Betapa laa Song Yi ni cintakan Min Joon..nampak kerisauan kat muka Song Yi..heyy you guys totally love each other...


 
 
 

Min Joon decide berterus terang kat Song Yi siapa diri dia sebenarnya...

 
 
 

LINE pon dok wat sticker laa utk Song Yi...hahaha fenomena btol..kihkih

 

 

 

 

Tak sabar nak tengok ep 13 dan seterusnya...harap cite ni still dalam momentum yang best sampai ke akhir episod..love u Do Min Joon dan Song Yi..

Note: credit pic to owner..you do it awesome!!



 

Princess Hour Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei